Αρχική Δημοφιλή Άρθρα Πρόγραμμα Πιστοποίησης – Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης – T.M.S.A

Πρόγραμμα Πιστοποίησης – Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης – T.M.S.A

Οι θαλάσσιες μεταφορές αποτελούν δραστηριότητα υψηλού κινδύνου τόσο λόγω της ίδιας της δραστηριότητας των πλοίων στο θαλάσσιο περιβάλλον όσο και εξαιτίας της υψηλής οικονομικής αξίας και της συμμετοχής του ανθρώπου σε αυτές. Ο κίνδυνος για τη ζωή των ανθρώπων αλλά και του περιβάλλοντος τοποθετεί
αυτομάτως τη ναυτιλία στην κατηγορία των βιομηχανιών με πολύ υψηλές απαιτήσεις στον τομέα της ασφάλειας.

Η αγορά μεταφοράς καυσίμων δια θαλάσσης αποτελεί εδώ και χρόνια τον πρωτοπόρο στην υιοθέτηση κανόνων και συστημάτων που προάγουν την ασφάλεια (Safety) και την ποιότητα. Τα συστήματα αυτά, και συγκεκριμένα το TMSA αποτελούν τον πυρήνα του προγράμματος Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης – T.M.S.A.

Το πρόγραμμα κατάρτισης του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης – T.M.S.A. στοχεύει στην κατανόηση των αρχών της αυτό – αξιολόγησης και της συνεχούς βελτίωσης του συστήματος ασφαλούς διαχείρισης των εταιριών, καθώς και η εξοικείωση με τα συστήματα αυτά και τις επιθεωρήσεις που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας.

Οι αιτήσεις εγγραφών του νέου κύκλου έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται στις 11/09/20.

Για αναλυτικές πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους φοιτητές των ναυτιλιακών προγραμμάτων, στους Αξιωματικούς Εμπορικού Ναυτικού, στους σπουδαστές των Α.Ε.Ν / Κ.Ε.Σ.Ε.Ν., σε στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, σε όσους δραστηριοποιούνται στη ναυτιλιακή βιομηχανία, αλλά και σε όσους θέλουν να στραφούν προς το χώρο της ναυτιλίας. Με την ολοκλήρωση της φοίτησής τους χορηγείται Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.

Αναγνωρισμένο σύμφωνα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Διεθνών και Ευρωπαϊκών προτύπων. Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρει 12,5 μονάδες ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training), ενώ οι απόφοιτοι, μαζί με το πιστοποιητικό, λαμβάνουν και συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass.

Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα προγράμματα κάντε κλικ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here