Αρχική Ναυτιλιακά νέα Shipping Logistics – Διατίθεται για όλους τους Αξιωματικούς Ε.Ν.

Shipping Logistics – Διατίθεται για όλους τους Αξιωματικούς Ε.Ν.

Shipping Logistics: Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διατίθεται εξ αποστάσεως και έχει ως σκοπό τη μεταφορά πληροφοριών, γνώσεων αλλά και προσωπικών εμπειριών στους εκπαιδευομένους είναι το Shipping Logistics.

Εξετάζοντας όσο το δυνατόν αναλυτικότερα έννοιες από τον ευρύτερο χώρο των logistics και του supply chain σε συνδυασμό με τα ναυτιλιακά δρώμενα, αφού τα ναυτιλιακά logistics θεωρούνται ως οι διαδικασίες της σχεδίασης, οργάνωσης, εφαρμογής και διοίκησης της μεταφοράς των αγαθών και των πληροφοριών.
Μέσα από κάθε ενότητα οι εκπαιδευόμενοι θα εξετάσουν θεωρητικά θέματα, μελέτες περίπτωσης και πρακτικές πολιτικών από τον χώρο των ναυτιλιακών logistics, ώστε να δύνανται να κατανοήσουν πώς λειτουργούν οι διαδικασίες των logistics γενικότερα στο ευρύ αλλά και ειδικότερα στο ναυτιλιακό περιβάλλον, προσφέροντας όχι μόνο υπηρεσίες που σχετίζονται με τις θαλάσσιες μεταφορές αλλά και ειδικότερες υπηρεσίες logistics (αποθήκευση, διαχείριση αποθεμάτων, διανομές, έλεγχο ποιότητας, επισκευές).

Οι θεματικές ενότητες είναι:

  • Logistics, Εφοδιαστική αλυσίδα και ο ρόλος της ναυτιλίας
  • Logistics και Ναυτιλία
  • Logistics λιμένων (Port Logistics)
  • Εισαγωγή στη Διεθνή Οικονομία

Τα προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του Προγράμματος από τους εκπαιδευόμενους είναι: ` Πρόσβαση στο Διαδίκτυο ` Κατοχή προσωπικού e-mail ` Βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here