Αρχική Δημοφιλή Άρθρα Πρόγραμμα e-learnig “Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης T.M.S.A” από το Πα.Πει.

Πρόγραμμα e-learnig “Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης T.M.S.A” από το Πα.Πει.

Η αγορά μεταφοράς πετρελαιοειδών αποτελεί εδώ και χρόνια τον πρωτοπόρο στην υιοθέτηση κανόνων και την ποιότητα στην ναυτιλία.

Πλέον υπάρχουν αρκετά εργαλεία για την επίτευξη παροχής ποιοτικότερων υπηρεσιών από τους μεταφορείς πετρελαιοειδών. Τα εργαλεία αυτά, και συγκεκριμένα το TMSA αποτελούν τον πυρήνα του προγράμματος   Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης TMSA.

Στόχος του προγράμματος είναι να γίνουν κατανοητές οι αρχές της αυτό – αξιολόγησης και της συνεχούς βελτίωσης του συστήματος ασφαλούς διαχείρισης των εταιριών, καθώς και η εξοικείωση με τα συστήματα αυτά και τις επιθεωρήσεις που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας.

Το πρόγραμμα “Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης -T.M.S.A” πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, δεν απαιτείται φυσική παρουσία του σπουδαστή στο χώρο του Πανεπιστημίου. Ωστόσο, ο εκάστοτε σπουδαστής μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με το διδάσκοντα μέσω email.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους φοιτητές των ναυτιλιακών τμημάτων, Αξιωματικούς Ε.Ν., σε σπουδαστές των Α.Ε.Ν σε στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών καθώς και σε όλους τους εμπλεκόμενους στο ευρύτερο περιβάλλον της ναυτιλίας, αλλά και σε όσους θέλουν να στραφούν προς το χώρο της ναυτιλίας. Με την ολοκλήρωση της φοίτησής,  χορηγείται πιστοποίηση αναγνωρισμένη σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά και Διεθνή πρότυπα.

Το πρόγραμμα ηδη τρέχει και  η ημερομηνία εναρξης του επόμενου κύκλκου του προγράμματος ειναι 09 Οκτωβρίου 2018. 

Πληροφορίες – Εγγραφές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here