Αρχική Ναυτιλία Παγκόσμια κάρτα SIM

Παγκόσμια κάρτα SIM

Κάρτα SIM

Κάρτα SIM Συνήθως όλοι οι συνάδελφοι ναυτικοί στα λιμάνια, ψάχνουν να αγοράσουν της τοπικές κάρτες Sim της εκάστοτε χώρας που βρίσκονται. Αυτό, εκτός του ότι τρώει πολύ χρόνο (στον ήδη περιορισμένο που έχει ένας ναυτικός στο λιμάνι- λόγω φόρτου εργασίας) έχει και κάποια άλλα αρνητικά όπως:

– Το υψηλό πολλές φορές κόστος της κάρτας sim αλλά και των καρτών φόρτωσης μονάδων. Να τονίσουμε εδώ ότι το κόστος γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν
χρειαστεί να δώσουμε και προμήθεια σε αυτόν που θα μας τα προμηθεύσει.

– Αν βρισκόμαστε σε μία πολιτισμένη χώρα όπως π.χ. την Αμερική, η αγορά

κάρτας sim πολλές φορές είναι αδύνατη γιατί πλέον θα πρέπει να τις αγοράζουμε ονομαστικά. Για να γίνει όμως αυτό, συνήθως απευθυνόμαστε στον πράκτορα ή στον cargo surveyor (επιθεωρητή φορτίου) ή σε κάποιον άλλον που θα μπει μέσα στο καράβι. Αυτά όμως δεν είναι εύκολα πράγματα και πολλές φορές δεν σκεφτόμαστε καν να αρχίσουμε αυτή την διαδικασία.

– Πολλές φορές, φτάνοντας στο λιμάνι το καράβι πάει στο αγκυροβόλιο, στο οποίο μπορεί να κάτσει αρκετές ημέρες. Στα περισσότερα αγκυροβόλια δεν έρχεται κάποιος μέσα για να φέρει κάρτες για το πλήρωμα, οπότε μπορεί να είμαστε 7- μίλια από την ακτή (το κινητό πιάνει αρκετά καλά σε τέτοια απόσταση) για 10-15 μέρες και να μην μπορούμε να πάρουμε ένα τηλέφωνο να μιλήσουμε της προκοπής, γιατί ως γνωστών το δορυφορικό τηλέφωνο δεν μπορεί να συγκριθεί με το κινητό.

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας τα προβλήματα πολλές φορές είναι πάρα πολλά.

Μια πολύ εύκολη και απλή λύση λοιπόν είναι η PlanetSim.

Η Petroulakis S.A μια εταιρεία με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών προσφέρει για εσάς τους ναυτικούς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την PlanetSim , μια πρωτοποριακή υπηρεσία παγκόσμιας καρτοκινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές και απλές χρεώσεις χωρίς πάγιο, χωρίς συμβόλαιο, χωρίς λογαριασμούς.

Απλά τοποθετήστε την PlanetSim στο κινητό σας και εξοικονομήστε μέχρι και 80% στο συνολικό κόστος επικοινωνίας σας όταν θα βρίσκεστε στο εξωτερικό (roaming) ή όταν κάνετε διεθνείς κλήσεις από το κινητό σας ενώ βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της PlanetSim.

– Νέος παγκόσμιος αριθμός κλήσης.
– Δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις σε πάνω από 150 χώρες.
– Δωρεάν λήψη SMS παγκοσμίως και οικονομικό κόστος αποστολής SMS.
– Κάλυψη 92% του πλανήτη σε πάνω από 200 χώρες με 470 παρόχους.
– Με χαμηλό κόστος κλήσης (0,24e/min) από PlanetSim σε PlanetSim
– Broadband GPRS/3G/4G roaming.
– Πλήρες και οργανωμένο και στα Ελληνικά Customer Care 24/7/365 δωρεάν από όλο τον κόσμο
– Πολλοί και εύκολοι τρόποι ανανέωσης του χρόνου ομιλίας.

Πηγή: www.e-nautilia.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολυ καλο και εξυπηρετικο πραγματι εχω ζησει την εμπειρια του δεν εχω καρτα .SIM τοπικη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here