Αρχική Ναυτιλία Υπ. Ναυτιλίας: Ούτε μέρα χωρίς πλοίο οι κάτοικοι των βορείων Σποράδων

Υπ. Ναυτιλίας: Ούτε μέρα χωρίς πλοίο οι κάτοικοι των βορείων Σποράδων

χωρίς πλοίο Λύση βρέθηκε στο πρόβλημα που θα αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι των Βορείων Σποράδων σχετικά με τις μετακινήσεις τους, λόγω της μη έγκαιρης ολοκλήρωσης εργασιών, συντήρησης- μετασκευής των πλοίων Ε/Γ- Ο/Γ Express Σκιάθος και Aqua Jewel, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, επιτεύχθηκε η τέλεση του δρομολογίου Βόλος- Σποράδες, να γίνει από το πλοίο Μυρτιδιώτισσα, που ήδη εκτελεί το δρομολόγιο Αγ. Κωνσταντίνος- Σποράδες. «Με αυτή τη λύση οι κάτοικοι των βορείων Σποράδων δε θα μείνουν ούτε μέρα χωρίς πλοίο και οι όποιες ανησυχίες είχαν προκύψει, διαλύονται» αναφέρει η ανακοίνωση.

Το υπουργείο Ναυτιλίας αναγνωρίζει ότι «υπάρχουν αρκετά προβλήματα στο ακτοπλοϊκό δίκτυο», αλλά διαβεβαιώνει ότι «η ηγεσία του ΥΝΑΝΠ προσπαθεί καθημερινά να αντιμετωπίζει τα ζητήματα με τρόπο αποτελεσματικό» και προσθέτει πως «οριστική απάντηση στην κάλυψη των αναγκών των νησιών θα δοθεί με τον επανασχεδιασμό τόσο του ακτοπλοικού δικτύου, όσο και με το σχεδιασμό των συνδυασμένων μεταφορών που πρόσφατα αποφασίστηκε, σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών».

Πηγή: http://www.dealnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here