Αρχική Ναυτιλιακά νέα Ονοματοδοσία Του Μεγαλυτερου Container Vessel στον Κόσμο

Ονοματοδοσία Του Μεγαλυτερου Container Vessel στον Κόσμο

Η Samsung Heavy Industries πραγματοποίησε τελετή ονοματοδοσίας για το μεγαλύτερο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο.

Το 20.150 TEUs MOL Triumph είναι το πρώτο από τα τέσσερα εξαιρετικά μεγάλα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (ultra large container ships) που κατασκευάζονται για την MOL της Ιαπωνίας. Τα πλοία παραγγέλθηκαν τον Φεβρουάριο του 2015, και η κοπή του χάλυβα για το MOL Triumph έγινε τον Ιανουάριο το 2016.

Το MOL Triumph έχει μήκος 400 μέτρα, πλάτος 58,8 μέτρα (193 πόδια). Το πλοίο θα είναι εξοπλισμένο απο μια σειρά από καινοτόμων τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας που σχεδιάστηκαν από τη Samsung Heavy Industries ειδικά για αυτό.

Το MOL Triumph θα παραδοθεί στις 27 Μαρτίου μετά την προετοιμασία για το παρθενικό του ταξίδι.

Προηγούμενοι κάτοχοι ρεκόρ βασιζόμενο σε TEUs είναι τα MSC Oscar, MSC Oliver, MSC Zoe and MSC Maya με 19.244 TEUs και 395,4 μέτρα (1.297 πόδια) μήκος κατασκευασμένα από την Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering.

Η Samsung Heavy Industries αναμένει να παραδώσει 10 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 20.000TEUs. Το ναυπηγείο έλαβε μια παραγγελία για έξι 21.100 TEU-class πλοία από την OOCL (Χονγκ Κονγκ), λίγο μετά την παραγγελία της MOL το 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here