Αρχική Ναυτιλιακά νέα Έλικες της Wärtsilä σε Ελληνικά δεξαμενόπλοια

Έλικες της Wärtsilä σε Ελληνικά δεξαμενόπλοια

Έλικες

Η TMS Tankers Ltd, μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, έχει επιλέξει έλικες Wärtsilä σταθερού βήματος για τα νέα υπό κατασκευή πλοία της στην Κίνα. Η παραγγελία έγινε το Δεκέμβριο του 2015. Σύμφωνα με πληροφορίες και άλλες κορυφαίες ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες έχουν επίσης επιλέξει έλικες Wärtsilä.

Η TMS Tankers Ltd, μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις, έχει επιλέξει έλικες Wärtsilä σταθερού βήματος για τα νέα υπό κατασκευή πλοία της στην Κίνα καλύπτει τις προπέλες για τέσσερα δεξαμενόπλοια Aframax υπό κατασκευή στο ναυπηγείο Hantong Ship. Η Wärtsilä τοποθετεί, ένα καπάκι στην έλικα με πτερύγια που περιστρέφεται μαζί με την έλικα ώστε να παράγει εξοικονόμηση καυσίμου μέχρι 5 τοις εκατό.
Η απόδοση των προπελών είναι ένα σημαντικό μέρος της συνολικής απόδοσης πρόωσης του πλοίου. Αποτελεσματικότητα και ποιότητα είναι οι βασικοί λόγοι πίσω από την επιτυχία της Wärtsilä, ειδικά όταν συμπληρώνεται από την EnergoProFin. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας αναφέρει ότι δίνουμε μεγάλη αξία στη επιλογή μιας επιτυχημένης ναυτιλιακής εταιρείας η οποία εμπιστεύεται την τεχνολογία και την καινοτομία της Wärtsilä, δίνοντας μεγάλη σημασία στην απόδοση του καυσίμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here