Αρχική Ναυτιλία Ο Τιτάνας της θάλασσας Harmony of the Seas

Ο Τιτάνας της θάλασσας Harmony of the Seas

Τιτάνας της θάλασσας

Τιτάνας της θάλασσας Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου Harmony of the Seas είναι σε δοκιμαστικό στάδιο λίγο πριν παραδοθεί εξ ολοκλήρου στην πλοιοκτήτρια εταιρία, για να τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Τιτάνας της θάλασσας

Πολύ κόσμος μαζεύτηκε στο λιμάνι Ναζέρ της Γαλλίας για να παρακολουθήσουν την πρώτη απόπλου του πλοίου. Το πλοίο έχει 376 μέτρα μήκος και 70 μέτρα πλάτος, το βάρος του είναι 120000 τόνους και έχει 16 καταστρώματα.

Συνολικά οι επιβάτες του πλοίου θα είναι περί τα 6000 άτομα και 2000 άτομα το πλήρωμα. Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να το απολαύσετε:

harmony-experience

harmony_cutout

T1221HARMONYSLIDE

Το Harmony of the seas, κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο STX France. Είναι σχεδιασμένο να μεταφέρει περισσότερους από 6.000 επιβάτες και πάνω από 2.000 μέλη του πληρώματος. εκτείνεται σε 16 καταστρώματα και διαθέτει 2.747 καμπίνες και πολυτελείς σουίτες.

Η ολοκλήρωση του έργου απαίτησε την τοποθέτηση 3.600 χιλιομέτρων καλωδίων, τηχρήση 500.000 λίτρων μπογιάς, 90.000 τετραγωνικών μέτρων μοκέτας και 8.000 τετραγωνικών μέτρων τζαμαριών.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο μήκους 362 μέτρων και πλάτους 66 μέτρων πλάτους, η κατασκευή του οποίου άγγιξε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, είναι το τρίτο της νέας κατηγορίας “OASIS” της Royal Caribbean International.

Οι τρεις ημέρες δοκιμών προορίζονται “κατά κύριο λόγο για στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και προώθησης, καθώς και για δοκιμασίες ελιγμών
του πλοίου” σύμφωνα το STX .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here