Αρχική Ναυτική Εκπαίδευση Σωστικά Ασπρόπυργος Νέα τμήματα σωστικών εκσυχρονισμού

Σωστικά Ασπρόπυργος Νέα τμήματα σωστικών εκσυχρονισμού

Σωστικά Ασπρόπυργος

Σύμφωνα με χθεσινή απόφαση του υπουργείου ναυτιλίας και συγκεκριμένα με εντολή του υπουργού προς τον γενικό γραμματέα, αποφασίστηκε η υπέρβαση του ανώτατου ορίου διάρκειας απασχόλησης των 880 ωρών για τους υπηρετούντες Ωρομίσθιους Εκπαιδευτικούς που έχουν προσληφθεί στη ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/Ασπροπύργου για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016

Σωστικά Ασπρόπυργος

για όσες επιπλέον ώρες απαιτείται να απασχοληθεί ο καθένας εξ αυτών, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες του Κέντρου και εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του για το τρέχον εκπαιδευτικό έτος.
Σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλος είναι ο αριθμός των ναυτικών που πρέπει μέχρι το τέλος του έτους να ανανεώσουν το πιστοποιητικό τους, δεδομένου ότι από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο τα σχολεία των σωστικών θα παραμείνουν κλειστά λόγω καλοκαιριού.
Με την εν λόγω απόφαση θα μπορέσουν να δημιουργηθούν περισσότερα τμήματα φέτος για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ναυτικών. Όσοι λοιπόν έχετε επικοινωνήσει με το κέντρο και σας είπαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, επικοινωνήστε ξανά διότι με αυτή την απόφαση θα δημιουργηθούν.

Βασικός κύκλος σωστικών και πυροσβεστικών μέσων
 1. Παραπεμπτικό σημείωμα από τα ναυτικά μητρώα
 2. Φωτοτυπίες σελίδων 4, 5 του ναυτικού φυλλαδίου (εφόσον υπάρχει)
 3. Φωτοτυπία ταυτότητας
 4. Τρεις (03) φωτογραφίες
Προχωρημένος κύκλος σωστικών και πυροσβεστικών μέσων
 1. Ένα χρόνο θαλάσσια υπηρεσία (απαραίτητη η βεβαίωση από τα ναυτικά μητρώα ή πιστοποιητικό από τη λιμενική αρχή μαζί με φωτοτυπία αυτού)
 2. Φωτοτυπία από κάρτα υγείας σε ισχύ ή βεβαίωση από παθολόγο καθώς και το πρωτότυπο έγγραφο
 3. Φωτοτυπία ταυτότητας
 4. Φωτοτυπία πιστοποιητικού σωστικών (του βασικού κύκλου) καθώς και το πρωτότυπο έγγραφο
 5. Τρεις (03) φωτογραφίες

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νομίζω ότι με την συγκεκριμένη απόφαση είναι για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια… δεν βλέπω κάποια άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος….Αρε Ελλάδα….

 2. αυτο δεν ειναι ειδηση. καθε χρονο τετοια εποχη και με σχετικο αιτημα των σχολων, εγκρινονται επιπλεον ωρες για τους ωρομισθιους εκπαιδευτικους με πλαφον τις 1390. λογικα τα τμηματα εχουν υπολογιστει με δεδομενη την εγκριση των επιπλεον ωρων.

 3. Πολύ σωστά δεν είναι είδηση, είναι ενημέρωση προς τους ενδιαφερόμενους ναυτικούς οι οποίοι καθημερινά με μηνύματα τους μας ρωτάνε διάφορα, που για εσάς μπορεί να είναι δεδομένα. Τα τμήματα των σωστικών είναι κλειστά μέχρι τέλος του ακαδημαϊκού έτους. Λογικά πολλούς θα ενδιαφέρει εάν τελικά θα βρουν μία θέση για το πολυπόθητο πιστοποιητικό….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here