Αρχική Δημοφιλή Άρθρα Μηχανολόγοι και Ναυπηγοί μηχανικοί έχουν δικαίωμα στις εξεταστικές περιόδους των ΑΕΝ

Μηχανολόγοι και Ναυπηγοί μηχανικοί έχουν δικαίωμα στις εξεταστικές περιόδους των ΑΕΝ

Με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και του υπουργού παιδείας Κώστα Γαβρόγλου αποφασίστηκε η συμμετοχή στις εξεταστικές περιόδους Φεβρουαρίου – Ιουνίου – Σεπτεμβρίου, με της ίδιες υποχρεώσεις και προϋποθέσεις που ισχύουν και για τους σπουδαστές των ΑΕΝ, οι κάτοχοι πτυχίων Μηχανολόγου και Ναυπηγού Μηχανικού.

 Οι ανωτέρω πτυχιούχοι Μηχανολόγοι και Ναυπηγοί Μηχανικοί υποβάλλουν αίτηση στην Γραμματεία της Σχολής που θα εξετασθούν τουλάχιστον πέντε (05) εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου. Επίσης δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούν ως ακροατές όσα μαθήματα υποχρεούνται να εξεταστούν. Για αυτήν την κατηγορία ακροατών, η παρακολούθηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά από αίτηση εγγραφής στην Γραμματεία της Σχολής, 10 (δέκα) ημέρες πριν την έναρξη του εξαμήνου, στην οποία θα δηλώνονται τα μαθήματα τα οποία ο υποψήφιος επιθυμεί να παρακολουθήσει.

Βάση επιτυχίας της κατηγορίας υποψηφίων του παρόντος, για την γραπτή εξέταση τους στα μαθήματα που οφείλουν, αποτελεί ο βαθμός πέντε (5). Στα μαθήματα που περιέχουν και εφαρμογές δεν υπάρχει υποχρέωση πρακτικής εξέτασης, αλλά μόνο συμμετοχή στην τελική προαγωγική εξέταση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here