Αρχική Video Ματιά στο Μέλλον, Κρουαζιερόπλοια Leonardo – Class – Βίντεο

Ματιά στο Μέλλον, Κρουαζιερόπλοια Leonardo – Class – Βίντεο

Η Νορβηγική εταιρία  Norwegian Cruise Line (NCL) με έδρα το Μαϊάμι έδειξε πρώτες εικόνες από τα νέα πλοία της Leonardo – Class στην έκθεση Seatrade Cruise στο Μαϊάμι στις 15 Μαρτίου.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Norwegian Cruise Line Holdings υπέγραψε συμφωνία με την ιταλική ναυπηγική εταιρία Fincantieri για την κατασκευή τεσσάρων νέων κρουαζιερόπλοιων, με δυνατότητα για δύο επιπλέον πλοία.Τα τέσσερα πλοία νέας γενιάς της εταιρείας έχει προγραμματιστεί να παράδοθούνε το 2022, το 2023, το 2024 και το 2025.Τα δύο επιπλέον κρουαζιερόπλοια θα παραδοθούν στον ιδιοκτήτη τους το 2026 και το 2027.

Κάθε ένα από τα τέσσερα 140.000 ΚΟΧ πλοία θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει περίπου 3.300 επιβάτες. Η νέα κατηγορία πλοίων θα βασιστεί πιο πρόσφατη κατηγορία (κλάση) αυτών των πλοίων – Breakaway – Plus Class – κρουαζιέρας. Μια από τις προτεραιότητες του σχεδιασμού είναι η ενεργειακή απόδοση των πλοίων, με στόχο τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου και τη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον, σύμφωνα με την NCL. Το κόστος κάθε πλοίου αγγίζει το 800 εκ. €.

Στα παρακάτω βίντεο δείτε τις πρώτες εικόνες των Leonοardo – Class πλοίων και τα πλοία Leonardo-Class.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here