Αρχική Ναυτιλιακά νέα Επεισόδια στο λιμάνι Ηρακλείου – Σκηνές εμφυλίου

Επεισόδια στο λιμάνι Ηρακλείου – Σκηνές εμφυλίου

Επεισόδια

Επεισόδια – Η κατάσταση πραγματικά έχει ξεφύγει, σκηνές εμφυλίου πολέμου διαδραματίζονται σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις των αγροτών που δεν τους σταματάει
τίποτα στο λιμάνι του Ηρακλείου, φτάνουν σε σημείο να κάψουν το πλοίο, η απόλυτη παραλογία στο αποκορύφωμά της… Δεν μπορώ να πιστέψω, ότι οι ίδιοι οι αγρότες που λίγους μήνες πριν που απεργούσαν για τα δίκαια αιτήματα τους οι ναυτικοί ήταν στο πλευρό τους, αυτό είναι το τεράστιο ευχαριστώ… Η πολιτεία που κρύφτηκε πάλι, για ακόμη μια φορά έχει κουρνιάσει στους πυλώνες του μνημονίου???? κύριε υπουργέ τι περιμένετε επιτέλους??? Δεν ξέρω πως θα φαινόταν πριν λίγους μήνες, που τα πλοία και συγκεκριμένα, από την Κρήτη κάνανε έκτακτα δρομολόγια για να μεταφερθούν οι αγρότες στην μεγάλη πορεία στην Αθήνα…. Δεν θυμάμαι τότε οι ναυτικοί να έβαλαν φωτιά στα τρακτέρ….

Μήπως τελικά το παιχνίδι το κινεί η ίδια η πολιτεία και συγκεκριμένα η κυβέρνηση??? Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα που πιστεύω σε λίγες ημέρες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις και θα καταλάβουμε πολλά, μέχρι τότε όλα είναι εικασίες… Ελπίζω τελικά, η κυβέρνηση να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη και να μην υπάρξει εμφύλιος πόλεμος.

Η απαίτηση των αγροτών να φύγει το πλοίο με αυτόν τον τρόπο, είναι παράλογη που όταν κλείνανε τους δρόμους με τα τρακτέρ, κανείς δεν τους υπόδειξε με το ζόρι να φύγουν, την ώρα που ο κόσμος δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά και τα ασθενοφόρα να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν ασθενείς…

Θέλω να κλείσω αυτό το άρθρο κάνοντας δημόσια  έκκληση στην πολιτεία να σταματήσει τον παραλογισμό που οι ίδιοι ξεκίνησαν.

Η φωτογραφία είναι απο την ιστοσελίδα:  http://www.eleftherostypos.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here