Αρχική Ναυτιλιακά νέα Επένδυση πετρελαιοφόρων 2,5 δις $ στο Ιράν

Επένδυση πετρελαιοφόρων 2,5 δις $ στο Ιράν

Επένδυση πετρελαιοφόρων

Επένδυση πετρελαιοφόρων Το Ιράν επιδιώκει επένδυση 2,5 δις $ για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των πετρελαιοφόρων της μετά την άρση των κυρώσεων κατά της Τεχεράνης, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής ιρανικής Tanker Company (NITC) ήταν εισηγμένες όπως λέει από κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA το Σάββατο.

Δίνοντας ένα ορισμό του πετρελαιοφόρου μπορούμε να πούμε:

Ως Πετρελαιοφόρο (Π/Φ) πλοίο χαρακτηρίζεται ειδικός τύπος Δεξαμενοπλοίου με ιδιαίτερο εξοπλισμό και μέσα μεταφοράς πετρελαιοειδών καυσίμων, και άλλων παραγώγων. Το μέγεθος αυτών των πλοίων είναι πολύ μεγάλο και έχουν μεταφορική ικανότητα έως και 550.000 τόνους. Τα φορτία που μεταφέρονται είναι πολύ επικίνδυνα και τα πλοία είναι εφοδιασμένα με πλήρωση αδρανούς αερίου (Ιnert Gas) στης δεξαμενές τους. Καθ όλη δε τη διάρκεια φόρτωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης πετρελαιοειδών απαραίτητα πρέπει να φέρουν επηρμένο το σήμα Μπράβο (Bravo) που σημαίνει ότι μεταφέρουν ή διενεργούν φόρτωση ή εκφόρτωση εύφλεκτων υλών.

Το Ιράν

μετά από τα χρόνια της οικονομικής απομόνωσης και από τις εξοντωτικές κυρώσεις, ήρθε σε συμφωνία τον Ιανουάριο για την Τεχεράνη να συμμορφωθεί με μέτρα για να περιορίσει τις πυρηνικές φιλοδοξίες της.
Τον περασμένο μήνα δύο κινεζικές επιχειρήσεις πίεζαν για την πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων επένδυση με το Ιράν, να ξεκινήσουν τον εκσυγχρονισμό στόλου της και να οικοδομήσουν μια υψηλής ταχύτητας σιδηροδρόμους.
Για να επεκτείνει τις δραστηριότητές των πετρελαιοφόρων του Ιράν, 2,5 δισεκατομμύρια $ θα επενδυθούν σε αυτά, δήλωσε ο Ali Akbar Safaei, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής ιρανικής Tanker Company (NITC).

πληροφορίες από: el.wikipedia.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here