Αρχική Ναυτική Εκπαίδευση Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων (e-Learning) – Εξ αποστάσεως

Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων (e-Learning) – Εξ αποστάσεως

Διοίκηση Ναυτιλιακών

Διοίκηση Ναυτιλιακών Είναι εύλογο σε μία χώρα σαν την Ελλάδα με τόσο υψηλό το αίσθημα της ναυτοσύνης, να δημιουργηθούν προγράμματα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης στον ναυτιλιακό τομέα.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει:
1. Εκπαίδευση από οπουδήποτε – οποτεδήποτε
2. Μοριοδοτούμενα Μαθήματα-Πιστοποιημένα με ISO
3. Χαμηλό Κόστος εκπαίδευσης
4. Πλούσιο διαδραστικό υλικό
5. Καταξιωμένη Ομάδα διδασκόντων με σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας.

H συμμετοχή στο e-learning είναι εύκολη και δε προϋποθέτει εξειδικευμένες γνώσεις τόσο στο τομέα των Οικονομικών όσο και στη χρήση των υπολογιστών. Απαραίτητη είναι η χρήση λογαριασμού email για να μπορεί ο σπουδαστής να έχει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό περιβάλλον.
Ο Ν.3839/2010 αναγνωρίζει την πιστοποιημένη επιμόρφωση και το Προεδρικό Διάταγμα 152/240 – ΦΕΚ 5/11/2013-4107 ορίζει ότι αναγνωρίζονται μόνο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από αναγνωρισμένο δημόσιο φορέα. Το πρόγραμμα μας είναι πιστοποιημένο με ISO 9001:2008 καθώς και το ΙQNet το οποίο είναι το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης από τον φορέα DQS HELLAS από τον Οκτώβριο του 2012.

Βασικός διαμορφωτής

του εμπορίου που διεξάγεται διεθνώς είναι η ποντοπόρος ναυτιλία η οποία κινεί το 90% του όγκου του. Το μεγαλύτερο ποσοστό της χωρητικότητας της παγκόσμιας ναυτιλίας ανήκει σε ελληνικά χέρια και τα στελέχη που την διαχειρίζονται καλούνται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός ανταγωνιστικού αλλά και κερδοφόρου κλάδου. Ο κλάδος της ναυτιλίας και των μεταφορών συνολικά περιλαμβάνει ένα εύρος δραστηριοτήτων που εκτείνεται από τις ναυτιλιακές γνώσεις για το πλοίο και την διοίκηση των πόρων μίας ναυτιλιακής εταιρείας μέχρι τις πιο σύνθετες λειτουργίες της ναύλωσης και της ασφάλισης του πλοίου. Το παρόν πρόγραμμα αναλύει όλες τις λειτουργίες των τμημάτων μίας ναυτιλιακής εταιρείας και εισάγει τον καταρτιζόμενο σε μία αγορά που συνιστά ελεύθερο πεδίο για σταδιοδρομία ακόμη και πέρα από τα οικονομικά και γεωγραφικά όρια της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here