Αρχική Ναυτική Εκπαίδευση Προγράμματα στη Ναυτιλία από το ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Προγράμματα στη Ναυτιλία από το ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Τελευταίες μέρες εγγραφών, μέχρι Δευτέρα 18/01/21 σε όλα τα εξ αποστάσεως νέα εξειδικευμένα Ναυτιλιακά προγράμματα, ειδικά για επαγγελματίες που ταξιδεύουν. Απονέμεται Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατόπιν ερευνών το 80% των ατυχημάτων των πλοίων οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Με τα προγράμματα μας στοχεύουμε στην πλήρη κατάρτιση και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού, με σκοπό την εξάλειψη των ατυχημάτων.

Η Ναυτιλία αποτελεί τον μεγαλύτερο πυλώνα της παγκόσμιας οικονομίας και εξελίσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια δίνοντας βάση στο ανθρώπινο δυναμικό, στη χρήση νέων τεχνολογιών και μεθόδων και στις ναυπηγήσεις αυτοματοποιημένων πλοίων που διαθέτουν υψηλό το συναίσθημα της ασφάλειας και των μέσων αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης.
Παρά τη σύγχρονη τεχνολογία συχνά παρατηρείται το φαινόμενο αρκετά πλοία μετά από ατυχήματα,  ναυάγια ή και κατά τη διάρκεια της καθημερινής τους λειτουργίας να προκαλούν ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος δημιουργώντας πετρελαιοκηλίδες από το μεταφερόμενο φορτίο τους ή από τη χρήση του καυσίμου τους, λόγω του ότι δεν δίνεται η απαιτούμενη προσοχή σε θέματα ασφάλειας ή δεν διαθέτουν επαρκή μέσα ώστε να θεωρηθούν ασφαλή τα πλοία.

Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 01/02.

Εγγραφές στο παρακάτω link:

Εγγραφείτε Ποιότητα και Ασφάλεια στη Ναυτιλία

  1. Ευστάθεια πλοίων και υπολογισμοί βυθισμάτων
  2. Διεθνής Κώδικας Ασφαλούς Διαχείρισης Πλοίων – ISM
  3. Λειτουργική Διαχείριση Πλοίων – Ship Operation
  4. Ναυτικό & Ναυτιλιακό Δίκαιο
  5. Σύγχρονη Ναυτική Μετεωρολογία
  6. Διεθνής Κώδικας για την Ασφάλεια των Πλοίων και των Λιμενικών Εγκαταστάσεων – ISPS
  7. Επιθεώρηση Δεξαμενοπλοίων και Σύστημα Αυτοαξιολόγησης – T.M.S.A
  8. Διαχείριση και αντιμετώπιση της σύγχρονης πειρατείας στην ναυτιλία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here