Αρχική Ναυτιλιακά νέα ΟΛΠ: Άνοδος 24% για το homeporting το 2016

ΟΛΠ: Άνοδος 24% για το homeporting το 2016

Την 111η συνεδρίαση του Δ.Σ της MedCruise (Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου) θα φιλοξενήσει στον Πειραιά, στα κεντρικά του γραφεία, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά.

Κατά την διάρκεια των εργασιών σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου θα υπάρξει γεύμα εργασίας των μελών του Δ.Σ με τον νέο γενικό γραμματέα της CLIA (Διεθνής Ένωση Εταιριών Κρουαζιέρας) Mr. Tom Fecke και τον νέο πρόεδρο της CLIA EUROPE κ.K.Αναστασιάδη προκειμένου να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία το 2016 ο τομέας κρουαζιέρας για το λιμάνι του Πειραιά έκλεισε με σημαντική αύξηση πάνω από 10% (113.000 επιβάτες) σε σχέση με το 2015 ενώ ιδιαίτερη άνοδο 24% σημείωσε το homeporting ως αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας με τη Carnival. ΟΛΠ Σε μια περίοδο συνεχούς δοκιμασίας της Ανατολικής Μεσογείου, το Αιγαίο είναι θάλασσα ασφάλειας και ειρήνης και το λιμάνι κρουαζιέρας του Πειραιά αποτελεί έναν σύγχρονο κόμβο παροχής πλήρων υπηρεσιών σε επιβάτες και πλοία.

Πηγή: http://www.dealnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here