Αρχική Ναυτική Εκπαίδευση Επιδότηση ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων και Μηχανικών Α και Β τάξης Ε.Ν.

Επιδότηση ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων και Μηχανικών Α και Β τάξης Ε.Ν.

Επιδότηση ΚΕΣΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ και ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Α και Β τάξης Ε.Ν. που παρακολούθησαν κύκλους σπουδών στο ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων και ΚΕΣΕΝ Μηχανικών από 01-01-2015 έως και 31-7-2016.(περιλαμβάνονται και οι κύκλοι σπουδών που ξεκίνησαν μέσα στον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2014 και συνέχισαν το 2015)

Παρακαλούνται οι Αξιωματικοί, που επιδοτήθηκαν για τη συμμετοχή τους στους κύκλους του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, να συμπληρώσουν πλήρως τα επισυναπτόμενα ΕΝΤΥΠΟ Ι και ΕΝΤΥΠΟ ΙΙ και να τα αποστείλουν, το συντομότερο δυνατό, στο αντίστοιχο ΚΕΣΕΝ (Πλοιάρχων ή Μηχανικών)  Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Α. Φλέμινγκ 43 ΤΚ: 18233, Αγ. Ι. Ρέντης   με την ένδειξη ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ

Σπουδαστές που φοίτησαν στο ανωτέρω χρονικό διάστημα περισσότερο από ένα κύκλο, να συμπληρώσουν τα δύο έντυπα τόσες φορές όσες και η φοίτηση τους σε κύκλους σπουδών.

Γνωρίζεται ότι η συμπλήρωση των ανωτέρω εντύπων είναι πλέον υποχρεωτική, αποτελούν δικαιολογητικά πληρωμής και μη προσκόμισή τους καθιστά αμφίβολη τη διαδικασία της επιδότησης.

Επικοινωνία για το συγκεκριμένο θέμα καλέστε : 210 48 23 853 ή  210 48 23 854 και πληκτρολογήστε το 3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here