Αρχική Ναυτική Εκπαίδευση Αποτελέσματα εισαγομένων στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Αποτελέσματα εισαγομένων στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Από το υπουργείο Ναυτιλίας & νησιωτικής πολιτικής ανακοινώνεται ότι την σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2018 τοιχοκολήθηκαν στα καταστήματα του υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη πύλη Ε1-Ε2, εντός λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) οι πίνακες των σπουδαστών / σπουδαστριών που εισάγονται στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού για το εκπαιδευτικό έτος 2018-2019.

Στις Α.Ε.Ν. εισάγονται συνολικά 1309 σπουδαστές (741 Πλοίαρχοι και 568 Μηχανικοί). Στην ιστοσελίδα ΥΝΑΝΠ αναρτήθηκαν ομοίως οι προβλεπόμενοι πίνακες υποψηφίων δεύτερης γενικής κατηγορίας που δεν εισήχθησαν.

Οι επιτυχόντες πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή και φοίτηση στις Α.Ε.Ν που έχουν επιτύχει όχι αργότερα από την 9η Οκτωβρίου 201ι ημέρα Τρίτη.

Όσοι δεν παρουσιαστούν αποκλείονται της εγγραφής τους στις Α.Ε.Ν και οι θέσεις τους καταλαμβάνονται από υποψηφίους της δεύτερης γενικής κατηγορίας που δεν εισήχθησαν. Νεοεισαγόμενοι σπουδαστές που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 26 του κανονισμού σπουδών των Α.Ε.Ν δύναται να υποβάλουν αιτήσεις για μεταγραφή εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, στο ΥΝΑΝΠ / Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΕΚΝ, αυτοπροσώπως η με συστημένη επιστολή ( Ταχ. Διεύθυνση: Ακτή Βασιλειάδη, πύλες Ε1-Ε2 ΤΚ 18510, Πειραιάς).

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των σπουδαστών στις ΑΕΝ είναι τα εξής:

  1. Δελτίο ταυτότητας και μια φωτοτυπία αυτού
  2. Τέσσερις φωτογραφίες
  3. Απολυτήριο Λυκείου (εάν δεν έχει κατατεθεί στο ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΕΚΝ)

 

Πίνακας εισαγομένων Πλοιάρχων
Πίνακας εισαγομένων Μηχανικών

Πίνακας υποψηφίων Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας που δεν εισάγονται

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here