Αρχική Ναυτιλία ΑΝΕΚ: Το «ΕΛΥΡΟΣ» στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά αντί του «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

ΑΝΕΚ: Το «ΕΛΥΡΟΣ» στη γραμμή Πειραιάς-Χανιά αντί του «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

Καθημερινά δρομολόγια προς και από τα Χανιά θα πραγματοποιεί από απόψε, Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου το ε/γ-ο/γ «ΕΛΥΡΟΣ» αντικαθιστώντας το «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

«Το βραβευμένο από τα ShipPax Award, υπερπολυτελές ΕΓ/ΟΓ «ΕΛΥΡΟΣ» ανήκει στην πρώτη γραμμή επιβατηγών πλοίων που πλέουν στις Ελληνικές θάλασσες. Το πλοίο έχει μεταφορική ικανότητα 2.000 επιβατών, 110 φορτηγών οχημάτων ευρωπαϊκών διαστάσεων και 55 Ι.Χ. ή 650 Ι.Χ. σε τρία μεγάλης χωρητικότητας γκαράζ. Έχει μήκος και πλάτος 192 και 27 μέτρων αντίστοιχα, διαθέτει 850 κλίνες, ενώ αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 24 κόμβων» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΑΝΕΚ:

«Οι προσεγμένοι χώροι με τη διακριτική πολυτέλεια και η ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της ANEK LINES σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου του πλοίου, σας εξασφαλίζουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Ανακαλύψτε αυθεντικές γεύσεις με εξαιρετικές πρώτες ύλες στο Self Service Restaurant ή ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι στο Α la Cart Restaurant του πλοίου. Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα εν πλω καταστήματα του πλοίου και να κάνετε τις αγορές σας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων ή απλά να συνδεθείτε στο Internet και να “σερφάρετε” στο διαδίκτυο μέσα από το ασύρματο δίκτυο Wi-Fi στους χώρους με την ειδική σήμανση Hotspot».

Πηγή: www.newmoney.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here